“Sahil - S İnşaat” MTK sakinləri aldadır - NARAZILIQ!

30, 06, 21
20:00

“Sahil - S İnşaat” MTK sakinləri aldadır - NARAZILIQ!


Bakü'nün Surakhani ilçesine bağlı Yeni Günaşlı AB bölgesinde yeni inşaat şirketi Sahil-S İnşaat, daire alan sakinlerini pişman etti.
Sakinler aylardır taşınamıyor ve inşaat durduruldu. Hissedarlar, Anaxeber.info'ya zaten tüm devlet kurumlarına bir itirazda bulunduklarını söyledi.

Ancak Sahil-S İnşaat, 15 katlı binayı teslim etmeyi reddediyor. Şirket, binanın en üst katında inşaatı durdurdu ve sebepsiz yere inşaata devam etmedi.

Sakinlere göre, MTC sorunu yalnızca bir kez finansman eksikliğiyle açıkladı. Bu, binanın inşaatının kalitesiz olduğunu ve standartları karşılamadığını gösterir. Mahalle sakinleri, Acil Durumlar Bakanlığı İnşaat Kontrol Daire Başkanlığı'nın bu konuyu incelemesi ve incelemesi gerektiğine inanıyor. Aynı zamanda savcılık, şirketin vatandaşları aldattığı ve geciktirdiği gerçeğini araştırmalıdır.

Hissedarlar aylardır kira ödediklerini, paralel krediler verdiklerini, bunun da çifte maliyet anlamına geldiğini söylüyor. Ancak ailelerin gözü bekliyor ve MTC binanın inşaatını tamamlayıp daireleri teslim edip onarıma başlıyor ve ardından taşınıyor.

Ancak binanın geçen yıl Haziran ayında teslim edileceğine söz verildi. Bir yıl oldu ve kimse binaya taş koymadı.

Mahalle sakinleri, Başsavcılık'a bağlı Yolsuzlukla Mücadele Genel Müdürlüğü, Acil Durumlar Bakanlığı ve Bakü Şehri Yürütme Gücü'nden Sahil-S İnşaat'ın faaliyetlerini soruşturmasını istiyor. (Anaxeber.info)

Azerbaycanrealligi.com

Bizimlə əlaqə saxlayın